Campanie de testare pentru depistarea cancerului de col uterin la Cluj, pe 8-9 noiembrie

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, va desfășura, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, la Cluj Arena, o nouă serie de activități de testare pentru prevenirea și depistarea precoce a cancerului de col uterin.

În acest sens, caravana mobilă va staționa la stadionul clujean timp de două zile, respectiv miercuri, 8 noiembrie și joi, 9 noiembrie a.c., în intervalul orar 10.00-18.00.

Acțiunile se adresează doamnelor care au domiciliul în oricare dintre județele Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare și Sălaj, cu vârsta cuprinsă între 24 și 64 de ani și care nu au efectuat deja acest test în cadrul proiectului.

Reamintim faptul că în baza protocolului de colaborare încheiat la începutul acestui an cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, Consiliul Județean Cluj a sprijinit instituția medicală clujeană în lupta împotriva cancerului, prin asigurarea unor spații necesare derulării procedurilor medicale, facilitarea dialogului cu alte autorități locale și entități din județ în vederea creșterii numărului de beneficiari, precum și prin promovarea intensă a inițiativelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *